Oktober leerlingen

PROJECT :     BRAND EN BRANDPREVENTIE

Start van TUTTI FRUTTI : onze school hecht veel belang aan gezonde voeding daarom krijgen alle kinderen vanaf vandaag GRATIS elke dinsdag een stuk fruit.  Dit alles kadert binnen het gezondheidsbeleid van onze school.

do 30 sept. Gelieve € 2  te betalen voor de uitstap naar de brandweer, alle leerlingen.

ma  4 okt. – Zuster Hyacintha komt onze leerlingen van het 5de en 6de leerjaar vertellen over                                         verslavingen.

- De leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar brengen een bezoek aan de brandweer in Hasselt.

alle klassen.

di   5 okt. Fruit – dag  !!!

wo  6 okt. – Zwemmen : 2B + 3H + 5G + 6G

- Bibliotheek :  4E

do  7 okt. – Het 3de en 4de leerjaar brengt ook een bezoek aan de brandweer in Hasselt.

- Naschoolse sport 15.30 – 16.30

ma  11 okt. Het 5de en 6de leerjaar brengt ook een bezoek aan de brandweer in Hasselt.

di  12 okt. Fruit – dag  !!!

wo 13 okt. – Zwemmen : 1S + 4E

- Bibliotheek : 2B + 3H + 5G + 6G

do  14 okt. – BRAVO : brandwonden voorkomen, alle leerlingen krijgen hieromtrent uitleg gegeven door een bevoegd persoon.

- Naschoolse sport 15.30 – 16.30

- Gelieve € 2 te betalen voor ons bezoek aan het Heempark (1S – 2B – 3H – 4E)

- Gelieve € 10 te betalen voor het bezoek aan het Heempark en het Gallo Romeins Museum (5G   + 6G).  Deze  uitstappen worden georganiseerd ter vervanging van de bosklassen.

za  16 okt. Pasta – avond

ma  18 okt. Bezoek aan het Provinciehuis in Hasselt, met rondleiding, voor de leerlingen van 4E – 5G – 6G.

di  19 okt. Fruit – dag  !!!!

wo 20 okt. – Zwemmen : 2B + 3H + 5G + 6G

- Bibliotheek :  4E

do  21 okt. – De leerlingen brengen een bezoek aan het Heempark in Genk. De leerlingen van 1S en 2B doen de “Kabouterwandeling” en de leerlingen van 3H en 4E volgen de “Schatkist van Boris”.   De leerlingen van 5G + 6G werken rond water.

- Naschoolse sport 15.30 – 16.30

vr  22 okt. De leerlingen van 5G + 6G brengen een bezoek aan het Gallo Romeins Museum en keren terug in de tijd van de Romeinse soldaten.

di  26 okt. Fruit – dag  !!!!

wo 27 okt. – Zwemmen : 1S + 4E

- Bibliotheek : 2B + 3H + 5G + 6G

- Rapport

do  28 okt. – Ouderavond

Van maandag 1 november tot en met zondag 7 november : HERFSTVAKANTIE

Het schoolteam wenst u een prettig verlof.

MOS : Fruit eten is gezond en lekker in je mond.