September Leerlingen

Dit staat onze leerlingen te wachten in september !!!

WELKOM AAN ONZE NIEUWE LEERLINGEN     !!!!!!!!!!!

wo   1 sept. :

Start van het nieuwe schooljaar.

do  2 sept.  :

Het derde leerjaar brengt een bezoek aan de academie muziek – woord en dans in Genk.

wo  8 sept. :

Bibliotheek : 4E

di  14 sept. :

Infoavond voor het lager onderwijs, samenkomst om 19 uur in de eetzaal.

Aansluitend infoavond bosklassen voor 5G + 6G.

wo  15 sept.:

Start zwemmen : 1S + 4E

Bibliotheek : 2B + 5G + 6G

De leerlingen van juf Denise, 3H, gaan niet naar de bibliotheek. Zij hebben een bolderkar vol

met  boeken ter beschikking in de klas.

do  16 sept.:

De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar maken een stadswandeling in Hasselt omtrent het project  KUNST.

ma  20 sept.:

De leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar maken een stadswandeling in Hasselt omtrent het project KUNST.

wo  22 sept.:

Start zwemmen : 2B + 3H + 5G + 6G

Bibliotheek : 4E

Veldloop voor alle klassen van het lager onderwijs, deze vindt plaats op het Demerstrand.

De starturen worden later meegegeven.

do  23 sept. :

De leerlingen van het 3de en 4de leerjaar maken een stadswandeling in Hasselt omtrent het project KUNST.

wo  29 sept.:

Zwemmen : 1S + 4E

Bibliotheek : 2B + 5G + 6G

Oud papier en karton is nog steeds welkom op dinsdag en donderdag aan de oranje vlag op de parking.

Het MOS-werkpunt van de maand is : “Zonder doos word ik boos, zegt de boterham.”